| 網站首頁 | 法語沙龍 | 英語沙龍 | 德語沙龍 | 西語沙龍 | 韓語沙龍 | 日語沙龍 | 俄語沙龍 | 意語沙龍 | 外語論壇 | 葡語沙龍 | 瑞語沙龍 | 阿語沙龍 | 熱賣 | 
最新公告:

  沒有公告

您現在的位置: 外語沙龍 >> 英語沙龍 >> 英語考試 >> 大學四六級 >> 正文
專題欄目
更多內容
最新推薦 更多內容
相關文章
請問英語中的成語動詞是
英語中實義動詞與情態動
情態+動詞進行/完成進行
動詞的種類
更多內容
情態動詞部分練習題           ★★★★
情態動詞部分練習題
作者:未知 文章來源:互聯網 更新時間:2008-08-28 17:25:39
    資料提示:1) You____ all those clothes! We have a washing machine to do that sort of thing  A) needn't have washed  B) shouldn't have ...

1) You____ all those clothes! We have a washing machine to do that sort of thing
  A) needn't have washed  B) shouldn't have washed 
 C) must not have washed  D) can not have washed
  2) John's score on the test is the highest in the class; he____ last night.
  A) should study   B) should have studied  C) must have studied  D) must have to study
  3) The room is in a terrible mess; it ____cleaned. (CET-4, 1996,6)
  A) can't have been  B) shouldn't have been  C) mustn't have been   D) wouldn't have been
  4) Nobody knows how people first came to these islands. They ____ from South America on rafts.
  A) must have sailed  B) can sail  C) might have sailed  D) should have sailed
  5) Mary was not in her bedroom yesterday afternoon. She ____ in her classroom.
  A) should have been  B) must have been  C) must be  D) should be
  6) Bob said he was going to join our club but he didn't. He ____ his mind.
  A) can't have changed  B) wouldn't have changed
  C) must have changed  D) shouldn't have changed
  7) You____ to town to see the film yesterday. It will be on TV tonight.
  A) needn't go  B) had better not go  C) should not go  D) needn't have gone
  8) We____ the letter yesterday, but it didn't arrive.
  A) must receive  B) ought to receive  C) must have received  D) ought to have received
  9) With all the work on hand, he____ to the cinema last night.
  A) mustn't go  B) shouldn't have gone  C) could not go  D) couldn't have gone
  10) Eve was late for class again. She ____earlier.
  A) should get up  B) must get up  C) need to get up  D) should have got up
  11) I am feeling sick. I____ so much chocolate.
  A) needn't have eaten   B) couldn't have eaten
  C) mustn't have eaten   D) shouldn't have eaten
  12) I didn't send out my application form last week, but I ____.
  A) had   B) would do  C) should have   D) might have to
  13) Walking alone in the deserted village, John was scared. He thought he____ Tom to go with him.
  A) might have asked  B) should asked  C) must have asked   D) should have asked
  14) When I got to the cinema, the film had already started; I____ there earlier.
  A) ought to get  B) ought to have got  C) must have got  D) must get
  15) The road was muddy. It____ last night.
  A) must rained  B) must have rained  C) must be rained  D) could have rained
  16) She can speak quite fluent English. She____.
  A) must been in the U.S.A. for some time
  B) must have been in the U.S.A. for some time
  C) should have been in the U.S.A. for some time
  D) May be in the U.S.A. for some time
  17) You should bear in mind that he is not so strong as he____.
  A) was used to be  B) used to be  C) was used to  D) use to
  18)“We didn't see him at the exhibition yesterday.”“He ___it.”
  A) mustn't visit  B) can't have visited  C) should have gone to see  D) may see
  19) Mary ____my letter, otherwise she would have replied before now.
  A) should have received   B) has received
  C) Couldn't have received  D) ought to have received
  20) I ____ you a valuable present for your birthday, but I was short of money.
  A) would have liked to give  B) liked to give  
  C) have liked to give  D) would like to give
  21)“Where ____ my umbrella?”“Somebody ____ it away by mistake.”
  A) is, must have taken  B) is, must take  C) have been, must take  D) is, takes
  22) What ____ would happen if the director knew you felt that way?
  A) will you suppose  B) you suppose  C) do you suppose  D) you would suppose
  23) Two eyes ____see more than one.
  A) can B) may  C) will  D) should
  24) ____ you continue in your efforts and achieve new and greater successes.
  A) Would  B) Will  C) May  D) Should
  25) We ought to help each other in our work, ____?
  A) oughtn't we  B) should we  C) shouldn't we  D) ought to we
  26) Tom ____ better than to ask Dick for help.
  A) shall know  B) shouldn't know   C) has known  D) should have known
  27) You ____ your tooth pulled out before it rot completely.
  A) had better got  B) had to get better   C) had better to get  D) had better get
  28) When we got to the cinema, the film hasn't started yet, so we ____.
  A) needn't hurry  B) didn't need hurry  C) needn't to hurry D) needn't have hurried
  29) It was really very dangerous; you ____ him seriously.
  A) might have injured  B) could injure  C) should have injured  D) must injure
  30) As he had heart attack, he was told that he ____ continue the work.
  A) needn'tB) may not   C) mustn't  D) can't
  31) An Englishman who ____not speak Italian was once traveling in Italy.
  A) must  B) could  C) may  D) might
  32) I ____like to make a suggestion.
  A) could B) would C) must D) might
  33) I know things are hard with you, but you ____try to get over the difficulties.
  A) can   B) may   C) must   D) ought
  34 I can't find the recorder in the room. It ____ by somebody.
  A) may have been taken away B) may leave   C) may take away   D) must have taken away
  35) He ____the 9:20 train because he didn't leave home till 9:25.
  A) can reach   B) could catch  C) may not catch   D) couldn't have caught
  情態動詞部分練習題答案
  1)A 2)C 3)A 4)C 5)B 6)C 7)D 8)D 9)D 10)D
  11)D 12)C 13)D 14)B 15)B 16)B 17)B 18)C 19)C 20)A
  21)A 22)C 23)A 24)C 25)A 26)D 27)D 28)D 29)A 30)C
  31)B 32)B 33)C 34)A 35)D
沒找到針對您問題的答案?你也可以在Google上搜索更多相關的內容
Google
文章錄入:admin    責任編輯:admin 
  • 上一篇文章:

  • 下一篇文章:
  • 【字體: 】【發表評論】【加入收藏】【告訴好友】【打印此文】【關閉窗口
      網友評論:(只顯示最新10條。評論內容只代表網友觀點,與本站立場無關!)

     外語沙龍站內欄目導航

    法語語法 語詞匯 日常用語 語閱讀 學習方法 語教材 語試題
    新聞概況 出國留學 語求職 語招聘 語歌曲 語電影 其他免費

    英語語法 英語詞匯 習慣用語 英語閱讀 學習方法 英語教材 英語試題
    新聞概況 出國留學 英語求職 英語招聘 英語歌曲 英語電影 其他免費

    德語語法 德語詞匯 日常用語 德語閱讀 學習方法 德語教材 德語試題
    新聞概況 出國留學 德語求職 德語招聘 德語歌曲 德語電影 其他免費

    西語語法 西語詞匯 日常用語 西語閱讀 學習方法 西語教材 西語試題
    新聞概況 出國留學 西語求職 西語招聘 西語歌曲 西語電影 其他免費

    意語語法 意語詞匯 日常用語 意語閱讀 學習方法 意語教材 意語試題
    新聞概況 出國留學 意語求職 意語招聘 意語歌曲 意語電影 其他免費

    韓語語法 韓語詞匯 日常用語 韓語閱讀 學習方法 韓語教材 韓語試題
    新聞概況 出國留學 韓語求職 韓語招聘 韓語歌曲 韓語電影 其他免費

    日語語法 日語詞匯 日常用語 日語閱讀 學習方法 日語教材 日語試題
    新聞概況 出國留學 日語求職 日語招聘 日語歌曲 日語電影 其他免費

    俄語語法 俄語詞匯 日常用語 俄語閱讀 學習方法 俄語教材 俄語試題
    新聞概況 出國留學 俄語求職 俄語招聘 俄語歌曲 俄語電影 其他免費

     

    葡萄牙語沙龍 瑞典語沙龍 阿拉伯語沙龍 保加利亞語沙龍 波蘭語沙龍
    丹麥語沙龍 菲律賓語沙龍 芬蘭語沙龍 捷克語沙龍 挪威語沙龍
    印度語沙龍 印尼語沙龍 越南語沙龍 希伯來語沙龍


    | 本站簡介 | 成都地圖 | 在線翻譯 | 網站地圖 | 廣告服務 | 聯系站長 | 友情鏈接 | 設為首頁 | 加入收藏 | 管理登錄 | 
    外語學習沙龍 版權所有 Copyright? 2002-2005 外語沙龍 外語學習網-外語沙龍為外語愛好者提供外語學習交流的網上空間,本站提供免費外語歌曲,試題,外語在線翻譯,學習聽力mp3等資料下載。
    本站廣告 招租中,在本站投放廣告針對性較強,有較高的回報!
    蜀ICP備05005342號
    信息備案:蜀ICP備05005342號
    信遠互聯工作室 站長:寒江
    聯系郵箱:[email protected]
    十一选五新疆十一选五