| 網站首頁 | 法語沙龍 | 英語沙龍 | 德語沙龍 | 西語沙龍 | 韓語沙龍 | 日語沙龍 | 俄語沙龍 | 意語沙龍 | 外語論壇 | 葡語沙龍 | 瑞語沙龍 | 阿語沙龍 | 熱賣 | 
最新公告:

  沒有公告

您現在的位置: 外語沙龍 >> 英語沙龍 >> 英語考試 >> 專業四級 >> 正文
專題欄目
更多內容
最新推薦 更多內容
相關文章
招聘新概念英語老師 - 海
招聘英語老師 - 長沙紫銘
招聘英語教學主管 - 衡陽
招聘英語教師 - 衡陽市飛
招聘英語教師 - 容縣雛鷹
招聘英語教師 - 東萌外語
招聘英語教師 - 韓城市放
招聘英語教師 - 遂川小新
招聘英語教師 - 慧達英語
招聘英語教師 - 上海交大
招聘少兒英語教師 - 海風
招聘英語教師 - 大英外語
招聘英語教師/英語翻譯 
招聘英語口語教師 - 莆田
招聘少兒英語教師 - 莆田
招聘英語教師 - 莆田新概
招聘英語教師  - 溫嶺市
招聘全職英語老師 - 溫州
招聘英語助教 - 溫州南方
招聘英語教師 - 蘇州太陽
招聘英語助教 - 蘇州洪恩
招聘英語老師 - 鹽城新世
招聘劍橋英語老師 - 鹽城
招聘英語教師 - 清華少兒
招聘英語教師 - 安徽滁州
招聘英語教學總監 - 鄭州
招聘英語學習顧問兼宿管
招聘雅思英語教師 - 鄭州
招聘基礎英語教師 - 鄭州
招聘高中英語教師 - 鄭州
更多內容
專四英語聽力試題分析答案第一部分         ★★★★
專四英語聽力試題分析答案第一部分
作者:未知 文章來源:互聯網 更新時間:2008-08-29 18:37:22
    資料提示: PART II DICTATION [15 MIN.] Listen to the following passage. Altogether the passage will be read to you four...

PART II DICTATION [15 MIN.]

Listen to the following passage. Altogether the passage will be read to you four times. During the first reading, which will be read at normal speed, listen and try to understand the meaning. For the second and third readings, the passage will be read sentence by sentence, or phrase by phrase, with intervals of 15 seconds. The last reading will be read at normal speed again and during this time you should check your work. You will then be given 2 minutes to check through your work once more.

Please write the whole passage on ANSWER SHEET TWO.

PART III LISTENING COMPREHENSION (20 MIN.)

In Sections A, B and C you will hear everything once only. Listen carefully and then answer the questions that follow. Mark the correct response for each question on your answer sheet.

SECTION A STATEMENT

In this section you will hear nine statements. At the end of the statement you will be given 10 seconds to answer each of the following nine questions.

1. What does the speaker imply?
A. It takes longer time for us to finish the job.
B. It takes shorter time for us to finish the job.
C. Sue spends as long as we on the job.
D. All but Sue is able to finish the job.

2. The speaker suggests that
A. Michael has never been cooperative.
B. Michael is very ready to cooperate with us now.
C. Michael has always been cooperative.
D. we don’t like to cooperate with Michael.

3. The speaker suggests that
A. more words can make her happier.
B. more words can only make her more angry.
C. she needs some help to make a fire.
D. she often loses her temper for no reason at all.

4. What does the speaker mean?
A. Pet used to get up early and go to bed late.
B. Pet doesn’t like getting up and going to bed early.
C. Pet enjoys getting up early and going to bed late.
D. Pet is not accustomed to life at school.

5. What does the speaker say about Joe?
A. In our class, Joe is the most diligent one.
B. Whether Joe is hard-working is hard to say.
C. Joe likes to raise questions in class.
D. All but Joe in our class are studying very hard.

6. What does the speaker mean?
A. I didn’t expect to get money for travel.
B. I had imagined to get more money than I get now.
C. I am disappointed at the travel allowance.
D. I get more money than I had thought.

7. What does the speaker mean?
A. We’ll go for a picnic in any case.
B. We’ll go picnicking if it is fine.
C. We’ll go picnicking in the rain.
D. The weather will not affect our plan.

8. What does the speaker say?
A. The pianists played only two compositions.
B. The pianists played more than planned because the audience asked.
C. The audience asked the pianist to stop playing.
D. The pianist asked the audience to play with him.

9. What does the speaker mean?
A. The bad living conditions are due to the poor city.
B. The poorly planned construction is responsible for the living conditions.
C. The living conditions are bad because the city is too big.
D. Small cities have better living conditions than the larger ones.

SECTION B CONVERSATION

In this section, you will hear seven short conversations between two speakers. At the end of each conversation you will be given 10 seconds to answer each of the following seven questions.

Now listen to the conversations.

10. How does the woman respond to the man?
A. She blamed him.
B. She complained about the car.
C. She comforted him.
D. She offered to help the man.

11. What does the man think of Billy?
A. Billy is honest but not diligent.
B. Billy is reliable but not honest.
C. Billy is both honest and diligent.
D. Billy is diligent but not reliable.

12. Why is it hard to understand John?
A. He talks too fast.
B. He seldom talks.
C. He likes to use big words.
D. He doesn’t speak in a direct way.

13. What does the man mean?
A. They need more shopping centers.
B. Shopping centers are very common.
C. The old houses should be kept.
D. New houses should be built.

14. Nancy is likely to order ______ for supper.
A. fish.
B. snake.
C. fried chicken.
D. pork.

15. The conversation probably takes place _____.
A. in a library.
B. in a bookstore.
C. in the classroom.
D. in a department store.

16. When is the project supposed to be finished?
A. In two weeks’ time.
B. Next term.
C. By the end of the term.
D. Right now.

SECTION C NEWS BROADCAST

Questions 17, 18 and 19 are based on the following news item. At the end of the news item you will be given 30 seconds to answer each of the following three questions.

Now listen to the news.

17. Japan’s demand for imports last month _____.
A. continued to increase.
B. continued to decrease.
C. unchanged.
D. jumped.

18. Japan’s January trade surplus _____.
A. has jumped more than 40% since last year.
B. has jumped about 40% since last January.
C. was 5.3 billion dollars.
D. was 25 million dollars.

19. Japan’ s trading partners’ attitude towards its growing trade surplus can be described as _____.
A. angry
B. indifferent.
C. overjoyed.
D. worried.

Questions 20 and 21 are based on the following news item. At the end of the news item you will be given 20 seconds to answer the following two questions.

Now listen to the news.

20. The rebellion has lasted _____.
A. since Thursday.
B. seven days.
C. a month.
D. since yesterday.

21. The rebels have done all except _____.
A. destroyed two electricity towers.
B. contacted a city newspaper.
C. threatened to take action in the capital.
D. strengthened security at the airport.

Questions 22 and 23 are based on the following news item. At the end of the news item you will be given 20 seconds to answer each of the following two questions.

Now listen to the news.

22. The U.S and the EC officials now are _____.
A. negotiating where to meet again.
B. busy fixing the date to hold talks.
C. doing their best to solve their differences.
D. arriving at a local trade agreement.

23. The U.S. and the EC should reach a new world trade agreement _____.
A. in three weeks’ time.
B. this week.
C. next Wednesday.
D. in a couple of days.

Questions 24 and 25 are based on the following news item. At the end of the news item you will be given 20 seconds to answer the following two questions.

Now listen to the news.

24. The kidnapping took place _____.
A. on Sunday.
B. last month
C. when the van was found.
D. before seven foreigners were killed.

25. The French citizens were probably kidnapped by _____.
A. seven foreigners.
B. some captives.
C. Moslem extremists.
D. Algerian police.

KEY TO PART III

1. A 2. B 3. B 4. D 5. A 6. D 7. B 8. B 9.B 10. C 11. C 12. D 13. B 14.C 15. B 16.C 17. B 18. C 19. A 20. B 21. D 22.C 23. A 24. B 25. C

沒找到針對您問題的答案?你也可以在Google上搜索更多相關的內容
Google
文章錄入:admin    責任編輯:admin 
  • 上一篇文章:

  • 下一篇文章:
  • 【字體: 】【發表評論】【加入收藏】【告訴好友】【打印此文】【關閉窗口
      網友評論:(只顯示最新10條。評論內容只代表網友觀點,與本站立場無關!)

     外語沙龍站內欄目導航

    法語語法 語詞匯 日常用語 語閱讀 學習方法 語教材 語試題
    新聞概況 出國留學 語求職 語招聘 語歌曲 語電影 其他免費

    英語語法 英語詞匯 習慣用語 英語閱讀 學習方法 英語教材 英語試題
    新聞概況 出國留學 英語求職 英語招聘 英語歌曲 英語電影 其他免費

    德語語法 德語詞匯 日常用語 德語閱讀 學習方法 德語教材 德語試題
    新聞概況 出國留學 德語求職 德語招聘 德語歌曲 德語電影 其他免費

    西語語法 西語詞匯 日常用語 西語閱讀 學習方法 西語教材 西語試題
    新聞概況 出國留學 西語求職 西語招聘 西語歌曲 西語電影 其他免費

    意語語法 意語詞匯 日常用語 意語閱讀 學習方法 意語教材 意語試題
    新聞概況 出國留學 意語求職 意語招聘 意語歌曲 意語電影 其他免費

    韓語語法 韓語詞匯 日常用語 韓語閱讀 學習方法 韓語教材 韓語試題
    新聞概況 出國留學 韓語求職 韓語招聘 韓語歌曲 韓語電影 其他免費

    日語語法 日語詞匯 日常用語 日語閱讀 學習方法 日語教材 日語試題
    新聞概況 出國留學 日語求職 日語招聘 日語歌曲 日語電影 其他免費

    俄語語法 俄語詞匯 日常用語 俄語閱讀 學習方法 俄語教材 俄語試題
    新聞概況 出國留學 俄語求職 俄語招聘 俄語歌曲 俄語電影 其他免費

     

    葡萄牙語沙龍 瑞典語沙龍 阿拉伯語沙龍 保加利亞語沙龍 波蘭語沙龍
    丹麥語沙龍 菲律賓語沙龍 芬蘭語沙龍 捷克語沙龍 挪威語沙龍
    印度語沙龍 印尼語沙龍 越南語沙龍 希伯來語沙龍


    | 本站簡介 | 成都地圖 | 在線翻譯 | 網站地圖 | 廣告服務 | 聯系站長 | 友情鏈接 | 設為首頁 | 加入收藏 | 管理登錄 | 
    外語學習沙龍 版權所有 Copyright? 2002-2005 外語沙龍 外語學習網-外語沙龍為外語愛好者提供外語學習交流的網上空間,本站提供免費外語歌曲,試題,外語在線翻譯,學習聽力mp3等資料下載。
    本站廣告 招租中,在本站投放廣告針對性較強,有較高的回報!
    蜀ICP備05005342號
    信息備案:蜀ICP備05005342號
    信遠互聯工作室 站長:寒江
    聯系郵箱:[email protected]
    十一选五新疆十一选五